tiistai 30. elokuuta 2011

Mä olen poikki.

Tänään on tiistai ja mun koko mieli ja kroppa on jossain välikuoleman partaalla... Päätä särkee ja kirjotuksiin aikaa ollessa 3 viikkoa alkaa stressi pukata päälle. En oo kerenny lukea vielä edes kaikki psykologian kirjoja läpi, ja tässä sitä vaan istutaan koneella. Oli vaan oikeasti ihan pakko vähän irtaantua tosta kirjasta ja lepuuttaa ajatuksia. Pää tässä sekoaa muuten...


Synttärikukat murulta, 18 ruusua teeman mukaan... Kuva heinäkuulta.

Pistin pitkästä aikaa jotain myyntiin Huuto.nettiin! Paljon ylä- ja alaosia on myynnissä esimerkiksi pari Ginan toppia, H&M:n pinkit shortsit ja hame, mekkoja... Lähtöhintaa 0,50 eurosta neljään euroon. Käykää katsomassa ja huutamassa vaatteet pois että köyhä opiskelija saa vähän rahaa! :)

Tädin koira ja oma vuvve etualalla.

Odotan innolla aikaa kirjoitusten jälkeen. Näen jopa unta siitä, että teen täydellisen alisuorituksen kaikissa aineissa ja yleisarvosanani on yo-paperissa C. Töitä on tehtävä ja kohta kai on pakko taas siirtyä kirjan pariin... Eilen sain kuitenkin mukavan pikku yllätyksen ja äidinkielen esseekirjoituksesta 50 pistettä eli ysin. Kun vaan menis yhtä hyvin kirjoituksissa!

Ehkä mun on vaan tosiaan nyt aika siirtyä takasin sen kirjan pariin. Sen jälkeen rentoutan aivojani vähän lisää Salkkareiden huomisen jakson parissa... Loppuun vielä pari kuvaa menneeltä kesältä.


 Valas pääsi takaisin vapauteen.

 Jack Daniels oli kuvausrekvisiittaa, eikä alkoholi liity mitenkään kuvan henkilöön.

1 kommentti:

  1. En nyt menis vannomaan etteikö alkoholi liittyisi kuvan riettaaseen merileijonaan... Mutta niin unelmoin ajasta kun kirjotukset on ohi ja voi lukea jotain romaaneja ja kattoa telkkaria ja tehä kaikkea!!

    VastaaPoista