tiistai 23. elokuuta 2011

En enää koskaan tilaa H&M:ltä mitään!

Oon nyt toistellut itselleni tota fraasia tässä kuukauden päivät kun oon odotellu mun viittä tuotetta tulevaksi kotiin. Tilasin tuotteet joskus heinäkuun puolivälissä, ja ensimmäiset kolme tuotetta sain elokuun 8. päivä. Jäljelle jääneitä kahta tuotetta sai apun mukaan odottaa vielä hyvin epämääräisesti ilmaistuna "elokuun loppu/syyskuun alku/syyskuun puoliväliin asti". Että mitä! Varaako ne yhtä tuotetta varastoon 200 kpl vai mitä ihmeen pelleilyä tämä on... Tämä H&M:n postituspolitiikkahan nyt ei ole tietenkään mikään uusi juttu muille paitsi mulle. Nyt olen kuitenkin päättänyt että koskaan en enää rahojani pistä Henkkamaukan postimyyntiin, tuotteita saa odottaa ikuisuuksia ja sitten niitä tulee vielä väärissä väreissä... En tosiaan jaksa palauttaa tänään tilaamiani söpöjä housuja joita odotin innoissani, kun ovatkin nyt sitten väärän väriset. Ties kuinka kauan uusia pöksyjä saisi odottaa, varmaan joulukuulle asti ;) Ymmärtäisin Henkkamaukkaa vähän enemmän ja antaisin tämän täysin amatöörimaisen (hihi!) toiminnan anteeksi, jos he tarjoaisivat ilmaiset postikulut. Mutta ilmeisesti svenskijätillä on varaa odotuttaa asiakkaitaan ja perseillä toimituksessa.
Tässä kuitenkin nää pöksyt, tykkään tosta rentoudesta ja reisitaskuista. Näiden piti tulla khakin värisenä, mutta tummanharmaat luukusta tupsahti... Onhan nääkin kivat tietty! Hintaa 24,95.

Sain tänään muutaman kommentin siitä että oli punaiset huulet... Ja siitä että sitä punaista löytyi myös hampaista :)

Että sellaista tänään. Tilailin kynsijuttuja ebaysta, mm. tippejä ja fimotankoja. Tulisivat nyt äkkiä niin pääsis näpertelemään...

5 kommenttia:

  1. Itse tykkäsin tuosta punaisesta huulipunasta. Itse en sitä käyttäisi, mutta se kyllä sopii sinulle todella hyvin~~~

    VastaaPoista
  2. Näytät tässä kuvassa ihan Auroralta Auroran henkareista.. :) Nätti!

    VastaaPoista
  3. Tarkotan siis tota alinta kuvaa :)

    VastaaPoista