sunnuntai 21. elokuuta 2011

Keep it simple!

Aikaisemmissa blogeissani otsikkokuva on ollut dominoivassa roolissa - se oli iso ja näyttävä ja siinä oli paljon kaikkea söpöä. Päätinpä vaihtelun vuoksi kokeilla jotain muuta, ennen kammoksumaani tekstiotsikkoa! Siellähän se nyt on ja keikkuu, katsotaan miten kauan jaksan moista yksinkertaista härpäkettä katsella :)

Joku päivä sitten ostin shoppailuhimoissani Biozellin intensiivisävytteen hiusvärin sijaan. Suhtauduin tuotteeseen melko varauksella, mutta pitihän sitä kokeilla kun hintaa oli noin 7 euroa. Suureksi yllätykseksi Viileän vaalea -niminen sävyte vaalensi hiuksia ja veti juurikasvun jopa hiukan harmaaksi. Keltaisuus sai haperoblondeistani kyytiä, ja vannon kyllä nyt INTENSIIVISÄVYTTEEN nimeen hopeashampoon sijasta! Ai miksikö? Intensiivisävyte hoitaa hiusta ja saa ne kiiltämään kuivattamisen ja tappamisen sijaan. Aine ei kuitenkaan ole kovin riittoisaa ja jo muutaman käyttökerran jälkeen puolipitkät hiukseni  ovat imaisseet reilusti yli puolet putelista.

Mainostus sikseen, kouluviikko on alkamassa taas ja psykologian kirjoitukset lähestyvät. Tavoitteena tottakai Laudatur, Eximiakin riittää. Tuntuu että tavoitteet ovat pikkusen turhan korkealla, mutta voin vannoa että uusiksi menee jos E:tä huonompi arvosana ylioppilaslautakunnasta paperiin pujahtaa. Tai niinhän minä sanon. Itseni hyvin tuntien tässä käy niin, että vaikka sieltä tulisi se M niin antaisin arvosanan olla ja masistelisin ja söisin suklaata.


Kesä tule takaisin.

ps. Terveiset Mozillalle, Opera tulee taas käyttöön jahka jaksan sen ladata uudestaan. Tulikettu on kaatunut nyt nelisen kertaa puolen tunnin aikana vailla syytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti