maanantai 22. elokuuta 2011

Elli Anna Sofia

Sain kerrankin Demistä rakentavaa palautetta yhdeltä blogiani katsoneelta. Hän neuvoi minua kertomaan vähän itsestäni ja ajatusmaailmastani, ketäpä kiinnostaisi lukea blogia jonka kirjoittajasta ei tiedä juuri mitään? Blondilla hyrräsi taas hetken aikaa päässä ja tajusin, etten ole koskaan kirjoittanut kummoisempaa esittelypostia itsestäni. Ehkäpä nyt on korkea aika tehdä se.
























  

Olen reilu kuukausi sitten 18 vuotta täyttänyt lukiolainen. Käyn abivuottani, odotukset ovat korkealla kirjoitusarvosanojen suhteen mutta työtä en ole vielä kovin paljon tehnyt kirjoitusten eteen... Vapaa-ajan viettotapani tuntuvat vievän kaiken lukuajan, ratsastan säännöllisesti yhtä hevosta ja käyn koirani kanssa kerran viikossa agilityssä. Lisäksi kaikkeen turhaan menee aikaa, kuten tähän koneella istuskelemiseen. Haaveenani on päästä joko Helsingin tai Turun oikeustieteelliseen opiskelemaan lakimieheksi, toteutuuko se ikinä, sitä en osaa sanoa. Yritän ainakin.

Vaikka blogini tarkoitus ei missään nimessä ole olla muotiblogi, niin vaatteista ja kaikesta kauniista materiasta kiinnostuneena on blogissani varmasti myös vaatejuttuja. Kynsien kasvattaminen ja niiden koristelu ovat pitkäaikaisia innostuksen kohteitani, joten sitten kun viimeistään ylioppilasjuhliin mennessä saan kynteni kuntoon niin haaveenani olisi kirjoittaa myös kynsien koristelusta. Kauniit ja söpöt asiat ovat mieleeni, ja olen parantumaton materialisti. Tahdon kaikkea ihanaa ja hienoa, mutta yleensä (luojan kiitos) piheys iskee.


Pukeutumistyylini on kovin vaihteleva ja oikeastaan perustylsä. Toisinaan kaverit (joko leikillään tai tosissaan) puhuvat vaatteistani termillä "mummovaatteet". Joskus mieleni tekee pukeutua hieman, hmm, konservatiivisemmin, mutta yleensä kiskon päälleni farkut ja topin. Pidän raikkaista väreistä ja tykkäänkin piristää niillä usein kovin tylsänväristä vaatetustani. Colour blockingia en voi sietää, useimmat kahta kirkasta väriä päällään kantavat neitoset näyttävät mielestäni lähinnä sirkusteltasta karanneilta. Tai vaihtoehtoisesti siltä, että he ovat tehneet vaatteensa siitä sirkusteltasta. En muutenkaan seuraa muotia, vaan pistän päälle sitä mikä itsestäni näyttää kivalta. Yleensä ne rievut eivät muiden mielestä sitten niin kivoilta näytäkään!

Asun maaseudulla. Olen asunut täällä 10-vuotiaasta asti. Toisinaan liika tila ja hiljaisuus ahdistaa, kaipaisin kaupungin elämää ja mahdollisuutta käydä vaikkapa vaatekaupoilla kun haluaa. Tällä hetkellä lähin kauppakeskus on noin 30 kilometrin päässä, eikä sekään kovin hääppöinen ole. Haaveenani on muuttaa takaisin pääkaupunkiseudulle, sinne mistä olen kotoisinkin. :)



Olen seurustellut pian kolme vuotta poikaystäväni kanssa. Tapasimme yläasteella parin onnekkaan tapahtuman kautta. Haaveenamme on tietenkin muuttaa jossain vaiheessa yhteen ja katsoa mitä sitten tapahtuu. Hänkin varmaan esiintyy jossain vaiheessa täällä blogissa.

Blogiani voisi ehkä luonnehtia lifestyle -blogiksi. Kirjoitan paljon tekstiä, mutta pyrin lisäämään myös kuvia elämäni tapahtumista. Toivottavasti ihmiset löytävät blogiini ja pitävät siitä, sillä sehän tämän touhun suola on - että ihmiset kommentoivat ja kertovat omia ajatuksiaan. Jos jollakulla tulee jotain kysyttävää mieleen, kysykää pois! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti