torstai 25. elokuuta 2011

Pidennykset

Eilen tein jo pitkään mielessäni muhineen urakan, värjäsin nimittäin joskus keväällä ebaysta tilaamani pidennykset uudestaan - tummanruskeiksi! Pidennykset olivat jo pitkään olleet yhtenä sekamelskahykkyränä laatikon pohjalla, enkä totta vieköön uskonut niiden heräävän enää eloon... Alkuperäinen väri niissä oli blondi.

 Tällaiset ne olivat siis ennen. Nykyisyys halpispidennyksilleni koitti Lorealin Exell'10 Vaalea suklaanruskea -hiusvärillä.
Näillähän saa nyt sitten sen taatusti epätrendikkään ysärivärin hiuksiin, eli vaalea päältä ja tumma alta! Itse kyllä myönnän olevani kyseisen yhdistelmän fani, ja mielestäni ne kohtuullisen hyvin kasvoilleni sopivatkin. Huomenissa voisin laittaa kuvan noista päässä.

Huomiseksi pitäisi lukea vielä 100 sivua Seitsemää veljestä. Tuntuu uskomattoman vaikealta nostaa peppu ylös tietsikkatuolista ja siirtyä lukemaan tuota suomalaisen kirjallisuuden kielioppihirviötä. "Mutta ei auta, vaan naimaan, naimaan!"

10 kommenttia:

 1. Itekkin diggailen kaksvärisistä hiuksista. Omani oon kyllä värjäämässä pois, mutta tummana alta toimii aina ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä on kuviksessa vuoden teemana Seitsemän veljestä. D:

  VastaaPoista
 3. Siiri, voi ei! Mulla räjähtäis pää. Mennään pyllyilemään.

  VastaaPoista
 4. onpa kivat pidennykset.. ja ihana banneri!

  VastaaPoista
 5. Täs ois tää arvostelu.. Ulkoasu on muuten hyvä mutta en tykkää tosta pohjan väriyhdistelmästä pahemmin. Postauksia on tosi kiva lukea ja vaik tää blogi on aika alussa niin vaikuttaa ainakin lupaavalta :) ja oot tosi nätti! saatan tulla viel myöhemmin takasin ja liittyä ehkä lukijaks myös :-)

  VastaaPoista
 6. Ljnda, kiitos! :)

  Olivia Alexandra, kiitos! Tule ihmeessä :)

  VastaaPoista
 7. kivat noi pidennykset ! :) tuli varmasti hienot

  VastaaPoista
 8. empsuuu, kiitos! Tulihan niistä ihan :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä pitkät vaaleat hiukset ja siniset silmät,ovat minun mielestäni yliveto,eli haluaisisin sellaisen tyttökaverin ja vielä hoikka vartalon.

  VastaaPoista