sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viikonloppu


Perjantaina koulun loputtua mun sieluni huusi hyvää ruokaa. Siispä mun oli pakko päästä Hämeenlinnan Pancho Villaan lihomaan, ja otin Oskarinkin tietysti mukaan! Muuten ilta meni löhötessä, kateltiin fintv:stä Beer League mut päästiin vaan puoleenväliin kunnes fintv:n lataus keskeyty... Viikosta väsyneinä luovutettiin ja alettiin nukkumaan vaikka hyvä leffa jäikin kesken. Kannattaa ihmeessä katsoa jos kaipaa semmosta perus aivot narikkaan -paskaleffaa! ;) Ainakin puoleenväliin Beer League täytti noi kriteerit.

Uh mikä ruoanodotus-jumitus! Pahoittelut kuvan laadusta, valaistus ei ollut mitä parhain.

Lauantaina jumittelin kotona pitkän aikaa. Oskari kisko mut väkisin lenkille, ja se olikin loppujen lopuks ihan kivaa. Sen jälkeen sain palkinnon: käytiin grillaamassa Oskarilla koskenlaskija-pekoniherkkusieniä ja maissia, oli hyvää nami! Ruokailusta selvinneinä käytiin heittämässä kunnon amiskiesiä Riihimäellä, yritettiin mennä Mäkkärissä käymään mut Osku hiffas että sillä oli reinot jalassa joten muutettiin suunnitelmia ja kiesattiin ABC:lle. Mulla tuli jotenkin törkeen amis olo kun ajeltiin pitkin Riihimäen keskustaa... Se oli kerrassaan nöyryyttävä tunne ;) Loppuilta vietettiin tuttavapariskunnan luona löhöillen ja paineltiin kahdentoista aikaan yöllä kotiin. Sitten oli vuorossa mun viikonlopun ensimmäinen testosteroniryöppy: jouduin kattomaan Robert Heleniuksen nyrkkeilymatsia! Inhoon sitä lajia nyt vielä enemmän kun näin millasta kamalaa brutaalia hakkaamista se on. Ja Oskari on vielä harrastanu sitä lajia... Ei onneks missään kilpailumielessä!

Ja sitten tähän koko viikonlopun oudoimpaan osioon. Mulla naksahti pahasti päässä lauantai-iltana, ja keksin, että haluan päästä kokeilemaan airsoftia. AIRSOFTIA, minä! Kaveriporukka oli menossa sunnuntaina softaamaan, ja saivat Oskarinkin pitkästä aikaa mukaan. Mä sain sitten päähäni että lähden mukaan rämpimään metsään muille maalitauluksi. Tänään sitten tää älytön idea toteutui ja kahden maissa olin metsässä kera miesjoukkion. Yllättävää kyllä, se touhu oli ihan hauskaa vaikken juurikaan uskaltanu liikkua vaan käkin ryteikköjen takana ja yritin ampua jos näin jotain liikkuvaa. Osuin yhteen liikkumattomaan kohteeseen 10 metrin päästä :)


Ilme on ku pikkulapsella karkkikaupassa. Löysin sisäisen luolamieheni.

Huomenna olis aikanen herätys tiedossa, kun pitää heittää isä Riihimäen rautatieasemalle seittemäks. No, saanpahan X-trailin käyttöön pariksi päiväksi eikä tarvitse nysvätä Almeralla... Adios!

7 kommenttia:

 1. Pakko päästä lihomaan. Samaistun. Nälkä.

  VastaaPoista
 2. kiva blogi :) Ja Panco Villa on ihana <3 (;

  VastaaPoista
 3. Siiri, mulle tuli törkeenmoinen nälkä taas. Mennäänkö pancho villaan ku tuutte tänne??? :D

  erika, Kiitos! Niin on :)

  VastaaPoista
 4. Mennään toki, syöminen on aina loistava idea! :DDD

  VastaaPoista
 5. Jep. Hyvän ruoan syöminen on kerrassaan tähtitieteellisen übermahtava idea. :D

  VastaaPoista
 6. ihanan rauhallinen tän blogin ulkoasu! ja tykkään tositosi paljon tosta bannerista :)

  VastaaPoista