perjantai 2. syyskuuta 2011

Syyskuu.

Eli toisin sanoen, kesä ohi. Lehtiä on jo liikaa maassa ja aamulla jäätyy pystyyn kun yrittää kävellä 20m matkan autolle. Kaikki vapaa-aika on mennyt lukiessa, onneksi vihdoin tänään pääsin vähän hevostelemaan ja tuulettamaan päätä. Huomenna olis tiedossa yhden kaverin juhlat, ja vaikka sitä itselleen lupasi että ennen kirjoituksia ei tippaakaan niin on sitä ohjelmaa luvassa ens viikonlopullekin... Oon heikko!

Yhtenä päivänä leikin kameralla ja opettelin vihdoin vähän sen ominaisuuksia. Eihän toi kamera olekaan ollut mulla kuin vasta pian neljä vuotta, ehkä siis oli aikakin vähän tutustua sen ihmeelliseen maailmaan! Kuvauskohteena oli ylienerginen koira ja kuolettavan passiivinen tuhti kissa.

Siinä nyt vihdoin näkyvät ne hiukset kunnolla. Tänään ostin pitkästä aikaa hopeashampoon, kun alkoivat nuo hamput kellertää uhkaavasti... Superpaljon kosteutusta niin edes se violetti möhnä ei saa hiuksiani kuolemaan!

Nyt maanantain salkkarit ja sitten nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta ylös seitsemän aikaan... Silloin suuntaan auton nokan kohti Ypäjää ja suomenratsujen kuninkaallisia, pitää ottaa kuvia että saa vähän rahhoo.


1 kommentti:

  1. voooi miten söpö toi katon takaa kurkkaava kisu :D jotenki tulee mieleen ihan karvinen joka haluis ruokaa :D
    kiva kun linkkasit blogisi. oon käyny täällä ennenkin kurkkimassa ja enköhän tuu taas jatkossakin =)

    VastaaPoista