maanantai 21. marraskuuta 2011

Uusi elämä?

Huh huh, onpahan ollu erikoiset pari kuukautta. Eron myötä on menny kaikki ihan uusiksi, niin nykyisyys kuin tulevaisuuskin ja jossakin määrin myös menneisyys - asiat, joihin luotti ja joiden ajatteli olevan jollakin tietyllä tavalla on osoittautuneetkin ihan täysin erilaisiksi. Oon kai kuitenkin päässyt aika helpolla tästä ja elämä jatkuu eteenpäin. Vaikeita hetkiä on ja tulee olemaan, mutta onneksi on ihmisiä joihin voin luottaa huonommilla hetkillä... Elämää on eron jälkeen ja onhan tää nyt ollu aikamoinen kasvun paikka monen asian suhteen.

Kirjotukset meni ei-ihan-suunnitelmien-mukaan sattuneesta syystä. Psykologia lähti "varmana" E:nä - jopa "mahdollisena" L:nä-, mutta tulikin takaisin M:nä. Sitä mennään siis keväällä uusimaan... Maantiede sen sijaan yllätti positiivisesti ja jälleen kerran "varmana" C:nä lähtenyt koe tulikin takaisin M:nä ! :) Jotain hyvää siis kuitenkin. Sain myös opon kanssa rankan pohdinnan jälkeen päätettyä että meikäläisen matematiikan opinnot jää nyt unholaan ja kirjoitan lyhyen matikan sijasta ruotsin. Parempi näin.

Nyt oon tässä lähetelly Jameralle hintakyselyä rahan toivossa, josko noista kirjoista pääsisi vähän edes eroon. Joulu lähestyy ja ihmisille pitäisi ruveta ostamaan lahjoja, harmi vaan että tili näyttää aika tyhjältä tällä hetkellä... Hei mitä ihmettä mä oikein teen?! Vastaus: tuhlaan vähän lisää rahaa turhuuteen, huomenna saan sinettipidennykset päähän jee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti