keskiviikko 23. marraskuuta 2011

14,5 tunnin kevyillä yöunilla...

...On hyvä lähteä päivään! Kanslistimme herätti mut puoli kymmenen soittamalla mulle, että mun yo-kirjotusilmottautumisestani puuttuu mun allekirjotus. (what a dumbass!!!) Selitin muistaakseni että oon torstaina tulossa koululle, että korjataan asia silloin. Sitten tuli uni uudestaan. Seuraavan kerran heräsin, kun äiti huutaa alakerrasta "Ooksä kuollu?!" "Joo..." "Kello on puol kolme!" Siinäpä tuli sitten otettua vähän tukevammat unet, eipä siinä mitään kun on vapaapäivä!

Koeviikoissa on jotain hyvääkin: tälläkin viikolla on vain yksi koe, matikka. Seuraava koe on ensi viikon maanantaina, silloin tiedossa yhteiskuntaoppia josta pitäisi oikeasti vetäistä hyvä numero. Tässä oonki koko tän päivän väsänny yhtiksen tehtäviä, joilla saa plussasta yhteen numeroon asti korotusta arvosanaan. 16 pitäisi tehdä että sen numeron verran saa ekstraa, nyt on tehtynä 10 eli kuus pitäis huomenna urakoida.

Parturi-kampaajaksi opiskeleva kaverini Laura värjäsi eilen mun tukan ja leikkasi otsiksen. Tuli ihan huippukiva! Pidennykset piti laittaa päähän jo eilen, mutta koska ne eivät suvainneet saapua niin siirrettiin pidennystenlaittoaikaa perjantaille. En malttais vaan enää odottaa että saa piiiitkän tukan! :) Nyt sit vaan pitää odotella ja puurtaa koulujuttujen parissa. Kuunnellen joululauluja!


2 kommenttia:

  1. "Ooksä kuollu" :'D abiväsymystä anyone? :D

    VastaaPoista
  2. Äiti totes vielä aamupala(ööööö.... iltapäiväpala)pöydässä, että luuli mun oikeesti kuolleen ku mitään ei kuulunu ku se oli alhaalta jo pitkän tovin huudellu. Mikäs siinä. :D Abväsymystä tottavie, katotaan miten kuollu oon maaliskuun jälkeen voi törky....

    VastaaPoista